Διπλωματούχος της Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και επιμορφώθηκε στην Λειψία και στην Ντιζόν της Γαλλίας. Μετεκλήθη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ως ειδικός επιστήμων της Χημείας Τροφίμων. Ασχολήθηκε με τη Γεωργική Βιομηχανία και την Οινοποιία. Το 1934 διορίσθηκε Επιμελητής στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Λίγο αργότερα εξελέγξη τακτικός καθηγητής στην έδρα των Γεωργικών Βιομηχανιών. Διετέλεσε δύο φορές (1960-1961 & 1966-1967) Πρύτανης της Σχολής. Άφησε σημαντικό συγγραφικό επιστημονικό έργο, επιλεκτικά αναφέρουμε : Εισαγωγή στην Αναλυτική Χημεία , Οινοτεχνία, Αιθέρια Έλαια, Σακχαροποιία κ.α.