Εγκατάσταση του νέου Συμβουλίου και του Μεγάλου Διδασκάλου της Κανονικής Μεγάλης Στοάς του Βελγίου

Στις Βρυξέλλες χθες έλαβε χώρα η εγκατάσταση του νέου Συμβουλίου και του Μεγάλου Διδασκάλου της Κανονικής Μεγάλης Στοάς του Βελγίου, αδελφού Benoit Jadot για την περίοδο 2024-28, παρουσία αντιπροσωπειών από 50 Κανονικές και Αναγνωρισμένες Μεγάλες Στοές από όλες τις Ηπείρους.

 

 

 

 

 

 

 

Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μ.·.Σ.·.Τ.·.Ε.·. αδελφός Μιχαήλ Ματτές εκπροσωπήθηκε επίσημα από τον Πρόσθετο Μεγάλο Διδάσκαλο και Μεγάλο Καγκελάριο αδελφό Γεώργιο Μπινιάρη, ο οποίος μετέφερε ισχυρό μήνυμα σύσφιξης σχέσεων μέσα στο, διαχρονικά, άριστο πνεύμα συνεργασίας μεταξύ των αδελφών των δύο Μεγάλων Στοών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειωτέον ότι υπό την Κανονική Μεγάλη Στοά του Βελγίου λειτουργεί ήδη επί 30 χρόνια η ελληνόφωνη Στοά Πυθαγόρας υπ’ αριθμόν 33 στην Αμβέρσα της οποίας μέλη αποτέλεσαν και αποτελούν επιφανείς Έλληνες που διαπρέπουν στους διεθνείς Οργανισμούς σε ολόκληρη την Κεντρική Ευρώπη, αποτελώντας έτσι εξαίρετους πρεσβευτές του Ελληνικού Τεκτονισμού και πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα συνδράμουν καθημερινά στην ανάπτυξη και περαιτέρω σύσφιξη δεσμών μεταξύ των δυο Μεγάλων Στοών.

Σχετικά Άρθρα